SoccerTec organiseert opnieuw een TALENT DAY

Concept:

Een unieke kans voor jonge voetballers van de U6 tot U16 categorieën om hun vaardigheden te demonstreren en zich in de kijker te spelen bij scouts van IP & Elite clubs uit België en Nederland. Dit evenement is niet alleen een showcase voor opkomend talent, maar ook een eerste kennismaking met onze voetbalacademie, SoccerTec.

Wat bieden we aan tijdens de TALENT DAY?

Professionele Training:
Onder leiding van onze ervaren SoccerTec coaches krijgen de deelnemers een uur lang intensieve training. Onze coaches zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van jong talent en zullen elke speler helpen zijn of haar vaardigheden te verfijnen en te excelleren op het veld.

Scouting Kans:
Dit is een gouden kans voor spelers om opgemerkt te worden door scouts van de beste IP & Elite clubs uit België en Nederland.

Kennismaking met SoccerTec:
Naast de mogelijkheid om gescout te worden, is de TALENT DAY ook een uitgelezen kans om meer te weten te komen over SoccerTec en wat onze academie te bieden heeft. Ontdek onze filosofie, trainingstechnieken, en hoe we toegewijd zijn aan de ontwikkeling van elke jonge speler.

Locatie & Faciliteiten:
De trainingen vinden plaats op de velden van Weerstand Koersel, uitgerust met hoogwaardig kunstgras. Dit zorgt voor een optimale trainingsomgeving, ongeacht de weersomstandigheden.

Deelname en Kosten

Voor een totaalbedrag van €50 krijg je niet alleen de kans om te trainen onder leiding van professionele coaches, maar ook de mogelijkheid om gescout te worden door topclubs. Dit bedrag omvat de volledige training en opvolging; als je gescout wordt, zullen wij de communicatie en verdere informatievoorziening op ons nemen.

Datum en tijd

De Talent Day zal plaatsvinden op 27 oktober 2024 van 16 tot 17u.

SoccerTec VZW
Atheneumstraat 102 | 3970 Leopoldsburg
Ondernemingsnummer 0777.836.664

Oefenterreinen Koersel: Weerstand Koersel
Sportlaan 1 | 3582 Beringen 

Oefenterreinen Leuven: OHL
Korbeekdamstraat 42 |  3050 Oud-Heverlee